NORGES FØRSTE LUSEKLINIKK

PROFESJONELL BEHANDLING AV HODELUS

Vi er din løsning for å utrydde hodelus. Metoden er rask, sikker og enkel. I tillegg, ved valg av fullservicebehandlingen, er den GARANTERT!

check for head lice

LUSESJEKK (første steg)

Våre ansatte vil undersøke hår og hodebunn. Fordi lus kan spre seg til andre i husstanden er det viktig at alle familiemedlemmer blir undersøkt. Dersom du velger å gjennomføre en behandling er hodesjekken gratis.

airalle treatments

FULLSERVICE AirAllé® BEHANDLING

1. trinn: Vi bruker oppvarmet luft fra et FDA-godkjent apparat utviklet ved et amerikansk universitet. Denne prosessen varer i ca. 30 minutter, dehydrerer og dreper lus og egg.

2. trinn: Utkamming med lusekam for å fjerne døde lus og egg som finnes i håret etter varmluftsbehandligen. Tiden for dette er avhengig av lengden og tykkelsen på håret.

3. trinn: Slutten på prosessen. Her påføres en active rinse olje. Dette trenger å virke i ca. 10 minutter.

Hele behandlingen gjennomføres på mellom 60-90 minutter.

UTKAMMING MED OLJE

Dette er et rimeligere alternativ dersom behandling med oppvarmet luft ikke passer for kunden.

1. trinn: Utkamming og påføring av olje.

2. trinn: Du kommer tilbake for en sjekk ca 10 dager etter behandlingen. Alternativt tar kundene med et Do-It-Yourself Kit for å selv påføre olje.

Denne behandlingen blir først 100% garantert etter at kunden har kommet inn til sjekk slik det er beskrevet under punkt 2.

MERK: AirAllé® apparatet kan ikke brukes til å behandler personer som ikke kan kjenne temperatur eller smerte; som ikke kan kommunisere fysisk ubehag; som har åpne hodesår, rifter eller synlige tegn på unormal hud eller hodebunn; som har fått strålebehandling mot hodet i løpet av siste 6 måneder; som har implantater i hode eller ansikt; barn under 4 år; eller som har hår som ikke kan gres gjennom med en vanlig kam.

Copyright © 2016 - 2020 Lice Clinics of America. All rights reserved.