top of page

BLOGG

Livet på norges første luseklinikk

Til alle dere som sliter med lus der ute – jeg er helt fortvilet over hvordan familiene der ute lider av mislykkede apotekkurer.

Det er nå stor pågang etter coronaperioden av foreldre som har prøvd 2 ganger med Nyda, så 2 ganger med Linicin … om ikke fler.

Folk ringer tar kontakt og er helt fortvila sør det kravler fortsatt lus rundt. Dette har jo vært et stort problem før koronaen også – at det er ca 85 % av de som kommer til klinikken som allerede har brukt flere tusen kroner på produkter fra apotek som ikke fungerer – jeg synes det er grusomt, for mange gir opp – mange ender opp med å ha konstant lus i fler måneder mange sier flere år.

Gleden og takknemligheten når folk finner oss på klinikken for lusesjekk , behandling eller kjøp av produkter og kammer er så stor.

Vi er så utrolig glade for å kunne hjelpe.

Hilsen oss på Luseklinikken .

Hvordan sjekke for lus

Start i nakken , bruk en spisskam eller blyant og lag vannrette streker .  Kam gjennom passé for passé oppover hele hode . Spray gjerne håret med litt vann med balsam – da fester det du evt finner seg på kammen  og det er lettere å gre.  Studer det du finner med et forstørrelsesglass hvis du trenger.

Lykke til  –  Hilsen oss på Luseklinikken .

Dette er hårstrå med egg

og en voksen lus.

luseklinikken barn med blogg2.png
bottom of page