top of page

AirAllé

HVORDAN BLI KVITT HODELUS

VÅR PATENTERE BEHANDLING MED OPPVARMET LUFT 

Vi gir foreldre den tryggeste og mest effektive metoden for å bli kvitt hodelus. Det virker for alle, hver gang, garantert.

luseklinikken air alle4.png.jpg.png
luseklinikken air alle2.png.jpg

Effektivt og garantert

Vårt apparat er effektivt fordi hodelus og egg, på grunn av deres størrelse og form, har vanskelig for å holde på fuktighet. AirAllé dreper dem ved dehydrering. Vår mest populære behandling, Fullservice AirAllé® Behandling, er 100% garantert.

AIRALLÉ® Apparatet

Effektiv behandling av hodelus blir gjort raskt og effektivt med vår AirAllé apparat. Vårt FDA-klarerte medisinske apparat blåser oppvarmet luft gjennom sitt munnstykke langs hodebunnen og gjennom håret med en større styrke (men lavere temperatur) enn en hårtørrer.

Enkel en-times behandling

Et unikt munnstykke som er utformet til en gangs bruk trenger gjennom det isolerende laget av hår og løfter dette for at den direkte luftstrømmen skal treffe hodelus og egg som finnes nær hodebunnen og hårrøttene.

Ingen pestisider, ingen giftstoffer

Et definert og tidsbestemt mønster er fulgt for å sørge for at alle delene av hodet har blitt behandlet. Det blir ikke bruk noen typer pestisider eller kjemikalier i prosessen; bare oppvarmet luft.

Virker hver gang

Derfor, når hodelus og egg er utsatt for oppvarmet luft av riktig temperatur lenge nok, tørker de ut og dør. Kort fortalt, apparatet dehydrerer/tørker ut lusene.

bottom of page